Má duše bývala zamlada
Růžemi zarostlá zahrada
Ty divoké plané růže
Čekaly na jediného muže
Který se trní ubrání
Princeznu, duši mou zachrání
Tam v trní z rozumu spala duše má
Šípková Růženka tajemná
Můj princ se srdcem otevřeným
Se skrze růže s mečem brodil
Princeznu duši láskou svou
Z dlouhého spánku osvobodil
Láskou teď žije duše má
Zahrada pěkná a kouzelná
Láskou mnoha květy kvete
Semínka lásky letí světem
Rozletí se v širý svět
Co dávám, vrací se mi zpět
...ať jenom kvete...
...hezky se mi ve Tvé zahradě procházelo :)!
06.05.2023 20:17:50 | ukrytá v máku
Moc krásná, dojemná a pravdivá. Tak to na tom světě chodí. Co dáváš to se ti vrací zpět. měj se pěkně Kozorožko.
06.05.2023 11:23:35 | Marťas9