Sbírka: Dualita - o hře polarit
Přečistá je ta chvíle,
kdy se tě dotýkám.
.
A není času.
Není cíle.
Jen cesty jdou.
.
V mém bdělém světě
dotýkám se tě myšlenkou.
.
.
Přesvatá je ta chvíle,
kdy se tě dotýkám.
.
A v nočním chladu
je tak mile,
krásně mi.
.
V tvém snovém světě
dotýkám se tě básněmi.
.
.
Až jednou místo slovy
dlaněmi dotknu se
nebe ve tvých skráních,
.
mé oči těm tvým poví
o všech mých pokusech
tebedotýkání.
Asi jsem pochopila... mluvíš ke své animě... skryté ženě uvnitř... musí být velmi krásná jemná a kultivovaná:) přeju ti to kamaráde :)
08.05.2023 12:26:09 | Malá mořská víla