Krása
Co krásou zveme...
...jí často není.
Kachní pysky skalpelem tvarované paní,
ztvrdlé rysy kryje uhlazený vous,
obří svaly , ty neznají však práci,
vnady sloužící jen za matraci.
Chybí tu upřímnost,
stavící most....pro radost
jež řekla by "tak DOST".
Lze na krásu si sáhnout?
Což lze ji uchopit?
Čisté srdce v celé jeho nahotě
možné je pocítit, pochopit,
či zůstat v konzumní slepotě,
ta vše jen chce,
nic však nemá...
Na city a slova němá,
závistí celá bledá,
končící v samotě...
Přečteno 175x
Tipy 24
Poslední tipující: Helen Mum, Fialový metal, piťura, Tootsie, Ondra, Jan Kacíř, Marten, Psavec, Marťas9, Ballónek, ...
Komentáře (12)
Komentujících (7)