Touha
Touha je něco
co má v sobě každý,
teď dát jenom příkaz…
Tak to v sobě zapni!
Ten plamen ohnivý
co v srdci hoří,
ten může skolit
kdejakou bouři.
Hromy a blesky
přeměnit v slunce,
dát touze prostor
pro jiné instrukce.
Slunce nechat hřát,
ať se zas směje,
s touhou pak v nás dokážou,
že se něco děje.
Všechna tahle pozitiva
dokážou jen divy,
ten kdo tomu nevěří,
pak se jenom diví.
Diví se nad zázraky
světa tady toho,
stačí být jen vděčný
a bude taky v poho…
Zázraky v nás
rostou
pokud jim
šanci dáš..a touha je ke všemu pohon.:)
09.05.2023 22:03:44 | jenommarie