Planou ohně v temnotě,
ve zlu, nebo v dobrotě?
Musí se každý přesvědčit,
z stezky k ohňům odbočit.
Světlo, teplo, kolem chlad
z druhých lidí sálá snad?
V dobru i zlu umí,
Ohně krásně hřát.
~☆~
Pěkné planutí, číst dílo přinutí*
12.05.2023 17:16:34 | šerý
Přemýšlivé, citlivé a osobité.
10.05.2023 09:52:57 | mkinka
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?