V pokoji našeho bytu
stojí věšák.
Generálem byla jsi tu
a já pěšák.
Vše napůl jsme rozdělili,
jen věšák ne.
Vím, tvá matka šílí,
když na to vzpomene.
Před námi věšák stojí,
co dělat s ním ?
Tvá máti o něj stojí,
já, ale nepovolím.
Co's chtěla, vše dostala jsi,
mně nezbylo, zhola, nic.
Ten věšák mě, totiž, spasí,
co ty do skříně, to já do krabic.
V pokoji našeho bytu
věšák již nestojí.
Už generálem nejsi tu,
jen já pěšák po boji.