Anotace: ...
kroužili jsme kolem sebe
po špičkách
a propichovali se navzájem
nedůvěřivými pohledy
jako dvě raněné laně
za zvuku ironie
jsme si vyznávali lásku
v gestech, kterým
ani jeden z nás nevěřil
oba jsme vyčkávali odpověď
na nikdy nevyřčenou otázku
a drželi v rukou karty
jejichž hodnotu
jsme neznali
hráli jsme ruskou ruletu
s časem
a svými pocity
jen abychom snad před sebou
nebyli příliš zranitelní