Loučení
Na shledanou? Na shledanou…
A možná někdy. Někde. Zas.
Možná když sliby půjdou stranou,
zbyde jen sbohem. Bez příkras.
Bez příkras? A taky bez šátečku…
Ale snad někdy? Někde? Zas?
Na konci udělat polotečku
a dveře nezavřít na doraz…
Tak tedy sbohem? Sbohem. Tak.
a nejspíš nikdy. Nikde. Zas.
Konce jsou ostré na omak,
než jejich hrany zbrousí čas.
Přečteno 167x
Tipy 28
Poslední tipující: blues, šerý, Frr, mkinka, Morgenstern II., V.N.Losinský, Dávid, Houslistka, Jan Kacíř, Marry31, ...
Komentáře (8)
Komentujících (8)