Zpátky z podvětí
konečně vidíš
už nejsem přízrak
můžeš se dotknout
můžeš se dívat
z masa a kostí
můžem se obejmout
teď je to dobrý
až to zas jednou uslyšíš
přes stěny pokoje
přes bludné kořeny v lesích
nech mě být
musím být sám
zas se ti vrátí
veselý pán