hadroví panáci ovládli lidský hlas
ze skříně vylezou v poledne pravé
na svět se rozkřiknou žerou čas
poslouchat dlouho je není moc zdravé
zavření ve skříních svůj život žijí
jenom co vylezou už nám krev pijí
radosti života surově kradou
hlavu nám rozbolí blbou svou radou