Nevytáhneš mě z klestí mých nezhojených ran.
Sama sebe mám a tabák si zase do papírku dám.
To, že ti vidím do duše mě vlastně nijak nekouše.
Vášeň nechám v nás a v čas všech krás.
Pravdu má přece každý z nás.
Víš, tu čistou nepoznáš jen tak snáz.
Každý má pravdu - tu svojí,
snad proto se jiných tak často bojí...
12.05.2023 19:20:37 | Emily Říhová