slunce nepůjčuji
Říkali mi,
Že nemám vstupovat
Do cizích hovorů
Ukázali směr
A čekali,
Že si prošoupu boty
Na sever nebo na jih
Kam mě srdce táhne
Až se vzedme vítr
A napne plachtu
Příď se zaboří
Do soli a očekávání
Jenže já nejsem dnešní
Vidím horizont
A obláčky nad vodou
Byly stvořeny pro mě
A to palčivé slunce
Ti nepůjčím
Přečteno 157x
Tipy 21
Poslední tipující: Now, Frr, MatyhoZmaty, Fialový metal, blues, Iva Husárková, šerý, Psavec, Kan, kozorožka, ...
Komentáře (2)
Komentujících (2)