Co zbude z marné lásky,
co zbude z velkých citů ?
Jen holubice s křídly od sazí,
nad obzorem za úsvitu.
Nechci lásku uplakanou,
nechci výčitky a křik.
Je lépe jednomu být sám,
jak Měsíc, můj souputník.
Možná, že někde čeká,
holubice s křídly bílými jak sníh.
Možná jednou přiletí,
s čistou láskou na svých perutích.
Moc hezký. Myslím, že přiletí.
A vtipný je, že se tu za sebou sešli Pták a Holubice...
12.05.2023 19:31:39 | Koala
Jsi velký romantik, Kane. Krásná báseň.
12.05.2023 19:13:32 | kozorožka