Pošetilosti pětiverší I
Až budu umět jako jiní
psát něžné verše pozpátku,
vyjdu ze své prázdnoty,
přestanu dělat drahoty
a přečtu ti je v zrcátku.
---
Ta sukně je ti mile krátká,
prohodil němým tichem.
Kdybys raději byl mnichem
a já nepouštěla k blůzce debila,
dnes by mi tak krátká nebyla.
12.5.2023