Sbírka: Dva svetry
na konec je třeba řícikde se vzalo co se psalozda to rostlo v kukuřiciči se nám to jenom zdálo
ze země jest plno literz lidských hlav pak pytel chyter
slunko tahá písmo z blátabásník čeká svého kata
Máš pravdu.
12.05.2023 23:35:06 | Psavec
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?