Pošetilosti pětiverší II
Jsou věty, které nespletu,
i kdybych je četl poslepu.
Tečou mi ústy ze rtů ven
odrážejíc se od všech stěn,
jak zvratky končí v klozetu.
---
Možná, až spatřím svoji líc
v zrcadle, bláznu nevěříc.
Budu se divit čím dál víc,
jak blázen, bláznu vstříc.
Zas je nás o jednoho víc!
12.5.2023
Jsem překvapená! Ta změna, jiná stylizace, no ovšem, trocha pikantního koření a vida, co chutí se ve tvých básních skrývá. No budu mít v hledáčku, další ze tvých pošetilostí.
14.05.2023 00:15:08 | Vivien
Ta změna, bývá často jen překvapivě utajenou pošetilostí dříve narozených.
Děkuji Vivien.
21.05.2023 15:04:16 | blues