Duši dítěte stále mám,
nevím, jak se toho zbavit
V pubertě snad stále lítám,
vznáším se s hlavou v oblacích!
Kdo mě nezná, pozná mne rád,
neznalý mé bytosti hleděl by na mne,
jak na pomatenou
za nesmělou by mne pokládal
Každý, kdo mne zná, zjistí,
že holka do nepohody jsem
Zjistí, že jsem vskutku samotářka sečtělá
Zjistí, že srdce na dlani mám
Upřímnost bude ve mně spatřovati,
kdo mne pozná,
pravdivých slov ve mně bude zřít
Nejvíc přeci je to, že ty sama víš kým jsi...jen tak dál...a to je teprve začátek:) ... skvělá práce ( na sobě) Miško *)
13.05.2023 22:25:26 | Malá mořská víla