Občas chce myšlenka ven
Nadýchat se vzduchu okolí
Proletět slovy souputníků
Hladit tvé jemné vlásky
Smáčet se v ranní luční rose
Zahradit jako klih řečiště nenávisti
Citlivostí nadlehčena stoupat k nebi
Emancipovaná namyšlená myšlenka
Občas se taví křídla argumentace
Občas chce myšlenka ven