Sbírka: Dualita - o hře polarit
Milostné listy
odložím stranou.
Pro dnešek minulost minu.
.
Vezmu si čistý
a dlaně hranou
přeložím na polovinu.
.
Nalevo potom
začnu psát slova,
která mi duše má šeptá
.
a budou o tom,
jak začít znova
tam, kde se nikdo moc neptá.
.
Pak levou stránku
přiložím k pravé
a až se atrament vsaje,
.
tu veršovánku
mé múze hravé
pošeptám z druhého kraje.