Otevřel jsem knihu knih
a hledal odpovědi,
v celodenní šedi
na, jak vzniká hřích.
Kniha plná osudů a strázní,
a není jich málo,
mně se zdálo,
že pravda z nich zazní.
Kniha ke mně nepromlouvá,
nestalo se nic,
a z vinic
neteklo víno, jen slova, slova.
Ta kniha pro mě není,
schází mi víra,
srdce se mi neotvírá.
Nemohu dojít probuzení.
Nestačí jen číst tu "správnou" knihu, je třeba ji otevřít i v ten správný čas :) Krásné to máš Kane :)
15.05.2023 15:45:37 | Peregrini