Proč už zase prší
Uplakaný den
Na sluníčko myslím
Koukám z okna ven
Proč už zase prší
Člověk nemá zdání
Je to však svatá voda
Voda požehnání
Všude kolem mokro
Rozmáčená krajina
Však voda, to je život
Jí život počíná
Vlhkými rty deště
Nebe země dotýká se
Z jejich krásného spojení
Veškerý život počíná se
Posvátný déšť
Líbá svatou zem
Tak jako nebe se zemí
Spojena s tebou jsem
Miten & Deva Premal - Rain of Blessings / Ra Ma Da Sa (Lyric Video) - YouTube
Text i procítěné hudební požehnání mi navodily fajn náladu .. Rád se procházím po dešti, kdy vzduch je sytý kapkami vody a od kaluží se odráží okolní krajina
15.05.2023 21:10:32 | Protivník
Díky. Jednou jsem si dala tuhle píseň do uší a šla se projít přímo v dešti. Fantastické. Představa, že kapky deště jsou polibky nebe, jako boží požehnání, je moc pěkná.
15.05.2023 21:22:11 | kozorožka