Vězení
Nevím jak s toho vězení ven
a nevím jak pomoci si uvnitř.
Volám o pomoc,
volám sos
a nenacházím soudnost.
Asi zde není víc jen já,
mozek a rozum.
Nevím, kdo převáží misku vah
a jaký bude rozruch.
Třeba zase žádný
dál budu trpět do smrti
a těšit se na svět neznámý.
Též se těším na svět neznámí. Standa
17.05.2023 17:46:12 | Stanislav32
Děkuji za komentář. Necháme se překvapit co bude. Hlavně si z toho nedělat hlavu.
17.05.2023 18:33:37 | Marťas9
Nebo žádný už ani nebude, i s tím by se mělo počítat .)
17.05.2023 08:54:30 | taraodjinud