Když jedu jarní krajinou
cítím touhu smyslnou
Sluníčko se na mě směje
láska má mě uvnitř hřeje
Na té cestě krásně je mi
krásně je na naší zemi
Láska ze mne proudí
v celý širý svět
a krajina ji s něhou
vrací zpět
Úplně tu romantiku vidím, slyším, cítím - nádhera, milá Kozorožko :)
Krásnou neděli přeji Ti celým srdcem ;)
21.05.2023 13:10:30 | Ondra