Anotace: ...
Upadnout v zapomnění
čtyři tísnivé zdi
plné snění
Zapomenout
sotva se nadechnout
co život ne - změní
Bát se otevřít
Uzamčení
Na půli cesty
těžké bdění
Drž se. K této se vracím a pořád se nacházím.
03.09.2023 16:44:03 | mkinka
nějak ti rozumím Bufíku... ať je brzo dobře*
22.05.2023 10:17:47 | Sonador
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?