Spásná
Spásná digitatura dá to
selský rozum prý nemá nárok
kdepak, analogové zlato
z kryptoměn zisk má jiný žralok
investice do budoucnosti
je pouze v kompu, vše spočetla
uzly - to jsou k nám ale hosti!
´decentralized´ s rychlostí světla
nastolí mír na věčné časy
zelený muži, chop se toho
máš oslí uši, Jů-Midasi
chceš-nechceš, hurá!! Stop! Stůj, noho!
Přečteno 144x
Tipy 8
Poslední tipující: enigman, Iva Husárková, Psavec, Lighter, mkinka
Komentáře (1)
Komentujících (1)