Tak, co si dáte ?,
dí paní v kiosku,
a křivým pohledem
hledí na násosku
s červeným nosem
a scuchanou kšticí.
Tak, jako slamníky
vyhlíží všici,
myslí si paní.
Zákazník svých korun pár
po kapsách žmoulá,
o práci nezakop,
vždyť je to moula;
tak, co to jen bude ?
Urputně přemýšlí,
co by si dal,
rameny krčí, peníze má,
jen ještě je nespočítal.
Pivo ?
Odpoví otázkou v hlase,
peníze položí a usmívá se
na paní v kiosku.
Říkal jsem si, že mě někdo pozoruje na Havelským trhu, a on to Kan ! Apropos, co jiného k snídani.. :)
23.05.2023 18:33:28 | Protivník