Anotace: …
Déšť smývá
Slzy zapomenuté
Na zápraží
Když hledáš
Útěchu ve víru ticha
V odpuštění
Tají křehká přání
A motýli raději
Odlétají daleko
Za sluncem
A až dopadnou
Na zem
Poslední kapky
Úsvit přinese
Nový den
Pěkné.
23.05.2023 17:00:15 | mkinka
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?