Pozdravy pražské
Řekla jsem Ti,
že fotografuji
a snímky měly něhu,
já byla šťastná,
že ukázat je mohu.
Náměstí Míru plné sněhu,
se Ti líbilo.
Obrázků mám,
aby překvapilo.
Teď bloumám ulicí
a vidím obraz přímé Prahy.
Hlásily havárku,
Praha má protézu
a počasí se škaredí.
Po náměstí projel vozíčkář,
měl doprovod a kapuci,
Praha je pravou emocí.
Padají řádky mezi dlažební kostky,
tady je malý průchod
a anonymita se tu hostí.
Utíkám na kávu,
ať neusnu v davu.
Je ráno a pokus bez přešlapů.
Zdravím mezi houkačkami
a proplouvám mezi nadávkami.
Je časně, tak to stálo.
Psalo se to samo.
Přečteno 94x
Tipy 21
Poslední tipující: Vivien, Iva Husárková, Bufik, Kan, šerý, Stanislav32, Psavec, Marťas9, Ondra, Koala, ...
Komentáře (12)
Komentujících (7)