Žena
Ve splínu do naděje
zrodila se žena.
Dlouhovlasá a jiná.
Z popela sesbírala
zbytky z požárů
a uhasila v melodramu.
Obnažená ve slově přístavu -
z a k o k t a l a:
Co je domů?
Báseň je krov
i náruč v bolu.
P ř i t a k a l a :
Chcu slast bez extrému.
A u k á z a l a d o E d e n u.
P a d l a do náruče Bohu.
Přečteno 108x
Tipy 19
Poslední tipující: Amonasr, Iva Husárková, Kan, šerý, Stanislav32, Psavec, Marťas9, Frr, 8Zdenek, Ondra, ...
Komentáře (4)
Komentujících (3)