Potkal jsem cestou poezii,
smutnou i veselou, každou.
Když světem jdeš, tak tě míjí,
svou vyoranou brázdou.
Dívám se kolem a sbírám rýmy,
pak básně z nich, své, skládám.
Večeřím s tuláky, snídám s nimi,
v životě tom, nic nepostrádám.
Na cestě řadu jsem let,
co měl jsem, dávno hotovo jest.
Tak, nač ještě otálet ?,
vždyť rým najdeš u každé z cest.
Což o to.. najít rým :) Ale slepit z nich krásnou báseň. To už tak nějak musíš mít v sobě... A že Ty máš :)
24.05.2023 10:45:16 | Peregrini
No, snažím se, ale lehké to není, ale velice mě to baví. Děkuji za komentář. :-))
24.05.2023 10:54:43 | Kan