Zhasněte měsíc
ten není zvaný
celý se chvějíc
patří na pranýř
milióny let
klameš náš lid
skočili na lep
že tvůj je svit
jako trestem budiž
nechť každý tvůj kráter
poté co se vzbudíš
dostane černý nátěr
až půjdeš na obzor
pošli vzkaz hvězdám
ať dávají pozor
já klamat se nedám
Existují básně, které člověku bezdůvodně vykouzlí úsměv na rtech. A tohle je jedna z nich.
25.05.2023 18:29:23 | Tritvaetna