Tahle báseň mnou příjemně proletěla. Možná bych na tvém místě(na kterém ovšem samozřejmě nejsem) vymazal anotaci nebo ji změnil - protože tam píšeš to, co mi na té básni přijde nejlepší - tak ať se to neodhaluje hned na začátku v nějaké anotaci, ale na konci tvé výborné básně.
No, jen názor :-)
27.03.2007 15:07:00 | smudlinek