Anotace: Ve varu mraků hořící obzor, osamělé růže na zápraží touhy, chtíč pod korunami sakur, nocí toulá se niterný hlad.
Další cesta busem,
těla ve varu
a
hořící obzor za sklem
Zastávka v aleji,
nastoupí osamělá
úsměv nesmělé tváře
Pod korunami sakur, růže
květinová vůně za úplňku
když průvan vzal šedi šál