Anotace: nerozumím
Sbírka: Dva svetry
když krev v cévách hlučně tepeco se děje můj ty světez kovu někdo něco klepeco to po něm vlastně chcete
co to chcete po mém žitínerozumím vlků vytí
vlků vytí vítá ránomá být dáno nebo bráno
vlků vytí vítá ráno, sbohem panenská bláno :D
25.05.2023 06:09:36 | Medved23
zkus si zavýt...uvidíš...
25.05.2023 00:47:21 | enigman
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?