fialové mraky s nitkami rudé.
Tiché,někde pavouk bude.
Kusadly kapky deště stříhá
tmou na svět barev se dívá.
Zlé oči má, hnědou hlavohruď
myšlení jedovaté jako rtuť.
Barevné velryby v trávě se pasou
duhoví motýli třpytí se krásou
Rozšlápne velryba pavouka snad,
Pak zbyde z něj sotva jen smrad.