Samota
To je jenom prázdnota.
Prázdno je buď v srdci,
když někoho ztratíš,
taky nedej bože,
když někoho zraníš.
Ztratit lze buď nejbližší,
či svoje zvířátko,
nebo taky sama sebe,
pak pomůže už až nebe.
Zranit jde pouhým slovem,
nebo nechtěným činem.
Tam záleží na osudu
bude někdo vinen.
Proto lidi otočte se
na ty co žijí v samotě,
aby i vy neskončili
ve veliké prázdnotě.