Dáška
Anotace: slečna mého bratra:)
Konkurence všech dívek: Dáška
Miluje ji každý, nejvíc však bráška
Filip a Dáška se milují
Společnou budouctnost ve snech si malují
Ti dva bez sebe nemohou žít
Brzo se vezmou a přestanou snít
Dáška je na všechny hodná a milá
Jde z ní radost a velká síla
Pomáhat všem dokáže
Laskavost jim tak prokáže
Nádherně svými prsty kreslí
malá je, jakoby vylezla z jeslí=)
Avšak chlapce má velkého do nebe
Tahle báseň není pro něj, ale pro tebe!
Komentáře (0)