Konec května
Na koncích všech teček , co temné nebe má
kdesi v podobě vloček první květ umírá .
V zákrytu noci srpek tiše spí ,
na druhé straně světa
se slunce probouzí .
Ve skrytu duše tiché kroky jdou ,
kdesi v rohu domu slzy stagnujou .
V paměti lidské
vzpomínky jsou ,
když procházíš bosa ranní zahradou .
Na koncích všech teček
V temném nebi srpek spí
Vločky květů
z rána
K zemi padají..
♥
Přečteno 147x
Tipy 11
Poslední tipující: Kan, Psavec, Stanislav32, enigman, mkinka, Frr
Komentáře (1)
Komentujících (1)