Zašuměla křídla Pegasů
a Fénixů, ptáků z popela.
Dal jsem ti stuhu do vlasů,
žádnou jsi neměla.
Na stromech zářily jeřabiny,
dny se krátily na konci léta.
Pavoučci na nitích a dlouhé stíny,
tam u nás, na konci světa.
Vzala sis do dlaní dlaně moje,
vroucně’s je tiskla, a já tě políbil.
Srdce nám tloukla, mé i tvoje,
a svět zas o něco hezčí byl.
Moc pěkná - obsahem i formou. Ráda jsem četla, ráda ťukám na ST a zdravím z Prahy. Daniela
28.05.2023 20:11:37 | danaska