Sice naděje umírá poslední ale Noe, atomem ozářen. Krajina rozvalena mlčí, olověným mrakem žádný vítr nepohne. K dávným civilizacím náš život slehl. Láska marně ovoluje, už život není plod.
Máš to pěkně vypracovanou báseňku a inspirovala mě k zamyšlení. Díky.
28.05.2023 13:01:22 | šerý
Perfektní a smutně pravdivá, milá Jituško :)
Ale musíme doufat, že se stane zázrak a další civilizace poučená bude :) Moc tomu však nevěřím...
Měj se krásně :)
28.05.2023 11:19:50 | Ondra