Kamarádovi
Tlak i třes
a hnutí mysli.
Všichni se mi smějí.
Jen Ty ne.
Slzy uvnitř střádané
a život němý.
Sny, kterým nikdo nerozumí.
Jen Ty ano.
Pokládám barvy na plátno,
tím léčím stres.
V hlavě nemám jasno,
občas velký děs.
Přemýšlím,
kam hlavu složím
a slova brečím.
Jako šašek na náměstí,
co ztratil půvab
v bludném kruhu neúspěchu.
Pořád jsi tu Ty.
A říkáš, že mám žít.
Co je život?
Ztratila jsem smích
v poutech svých.
V diagramu viny
hledám čas sdílný
a piji čaj na životní modřiny.
Báseň se píše a ruší splíny.
Za oknem slunce svítí
a třeba dodá energii,
když chybí.
Děkuji, že i v nepřízni jsi milý.
Jsem nedokonalá a před žní.
Závěr najdeš v písni.
Přečteno 128x
Tipy 21
Poslední tipující: Kan, piťura, Marťas9, šerý, Psavec, Stanislav32, Frr, Ondra, Dejvis, 8Zdenek, ...
Komentáře (8)
Komentujících (5)