Noc
Noc je tmavá i hvězdy šly spát,
ani měsíc se nechce ukázat.
Spí snad všichni, jenom já ne,
jsem v tom věku, že ráno mám teď.
Počítám ovečky, počítám hvězdičky,
třeba se dočkám, tady té chvilečky.
Tělo to nezvládá, oči zatím ano,
chovají se, jako by bylo ráno.
Tak asi ne, zkusím to příště,
spočítám anděly, určitě to vyjde.