dnes ráno
při čištění zubů
opřela jsi se o umyvadlo
a zbavila mě rozumu
po našem milování
nechala jsi svá ňadra obnažená
košilka
zůstala uvízlá nad Tvými bradavkami
držely ji
pevně
a sebevědomě...
roztápěl jsem na zahradě gril
a Ty jsi mi
přinesla lilek a vajíčka
povídám: ,,nezapomeň
že za chvíli
dorazí Sylvie s Davem,,
a Ty: ,,proč
mi to připomínáš?,,
kápl jsem na tál trochu oleje
ten zasyčel
a odpověděl jsem: ,,pořád
ještě venčíš
ta svá kůzlátka,,
sklopila jsi na ně pohled
a říkáš: ,,líbí
se ti to?,,
bez váhání jsem reagoval: ,,je to nádherný,,
ještě chvíli
jsme se na ně dívali
a pak jsi dodala: ,,no a co?
oba je už viděli...,,
co dokáže kartáček a pasta...
29.05.2023 07:12:13 | enigman
a lilek brácho
díky za návštěvu
už jsem mrkl zase k Tobě
málem bych zapomněl
jak dobře píšeš
02.06.2023 10:31:28 | piťura
Tak tahle je úplně boží:0*)...plná šimravých obrázků a rozkošnické nemravnosti s andělskými křídly...vábivá lahodnost tvých slov dokazuje láskyplnou poživačnou všímavost autora a prožitek okamžiku'0*))...ANO, TAKHLE CHUTNÁ ŽIVOT A TAK SE MÁ ŽÍT.DĚKUJI, PIŤURKO:0*)
28.05.2023 21:04:06 | čertííík
byl to hezký pohled
to já děkuju
nechala jsi tu auto
víš to?
Ty nikam nejezdíš?
když jsem kropil zahradu
umyl jsem Ti ho
a taky
jsem Ti na něm opravil pár drobností
občas
v domě
cítím zbytky Tvého parfému
jako bys to tak chtěla
znamená to snad
že se ještě někdy zastavíš?
02.06.2023 10:28:32 | piťura