Prozatímně bez názvu
Chtěla bych křičet
Chtěla bych mlčet, ale místo toho opakuju slova, co náhodně padají z nebe
Na chvilku se objeví a zmizí nikým nepovšimnuta,
Slova beze smyslu,
Jsem zadrátovaná významy, abych se nerozpadla jak rozbitej květináč
A zatímco na mě z prázdných stránek křičí hlásky,
Slova místo ozubených koleček se otáčejí.
Padají na zem jako prach,
Ta, co jsme si řekli a ta, co jsme si říct měli,
Dusím se pod péřovou lavinou písmen,
Která udržují svět v chodu,
Která udržují mě v chodu,
Skřípou, tříští se na střepy
Sedmnáct růžových slonů sedělo pod stromem,
A mlčelo, protože už na to taky přišli,
Quiero perderme
Voglio un chilo delle pesche
Amavi, amavisti, amavit,
Ale co když už nic nejde napravit?
Přečteno 112x
Tipy 11
Poslední tipující: Sonador, kozorožka, enigman, Houslistka, Psavec, ukrytá v máku, Kan
Komentáře (3)
Komentujících (3)