Opička
Chytila jsem opičku
není ale živá,
je to pouze z chlastu
co vnitřnosti užírá.
Kopala jsem do sebe
jen panáky slívy,
prokládala pivečkem,
dopustila se chyby.
Při vstupu na čerstvý vzduch
převeliké okno,
sama sobě divím se,
že jsem došla v po ho.
V noci jsem si myslela,
že jsem asi v nebi.
Na dceru jsem volala,
můj strážný anděli.
Vyplout z opilosti
bylo velmi těžké.
Nedržet basu s kamarády
bude příště lehké.