Smrtka
Anotace: Malý veršík o podivné ženě kterou každý jednou potkáme a políbíme ji na rty.....Tedy spíše ona nás.
Po kom koukáš?
Po tamté dívce?
Jen ji políbíš a do truhly se soukáš.
Jen si přečti jméno na výšivce.
V rukou kosa, černý plášť,
Proti životu chová zášť.
Bílé zuby na svět cení,
Místo očí důlky prázdné,
Mávne rukou a člověk není,
Povolání je však rázné.
Vybere si vždy svůj cíl,
Na paty se ti přilepí,
Mávne kosou když čas se naplnil,
V pekle již kotle roztápí.
Náčiní sebou stále sebou vláčí,
brousek a kosa to ji stačí.
Nejcennější neubrání před ní škrt,
Taková je prostě jenom smrt.
Komentáře (1)
Komentujících (1)