Procházíš se
Po hraně
Kruhu Múz
A zkoumáš
Všechny hranice
Které přerostl
Pročítáš znovu
Všechny meziřádky
Svých starých já
Co toužily
Po lásce
Přemítáš
V tichých myšlenkách
Hledáš odpovědi
Na zapomenuté otázky
Pozoruješ
Všechny své
Skryté pocity
Předpokládáš
Že vlastně sníš
A pak procitáš