možná
Mám oči dokořán
Jako okno, ve kterém
Odráží se zbrklý pohyb,
Vlnění velkoměsta
A ve tvých vidím všechno
Co jsi mi slíbil
Cos udělal
A co nestihneme
V prstech mě brní
Tisíc vlásečnic
Musím se nadechnout
Dřív než zkamením
Možná tě potkám
Natáhneš ruku
A já se budu těšit
Do neznáma
Možná mě nepoznáš
Asi jsem jiná
Pochopitelně
Lepší…
Přečteno 162x
Tipy 9
Poslední tipující: Fialový metal, Psavec, Sonador, Vivaldi je nejlepší, Frr
Komentáře (0)