spal jsem vmáčknutý do polštáře
až mě rozbolelo ucho
než jsem se probudil
zdálo se mi o samých mrtvolách
v tom snu byly živé
jen ve skutečnosti dávno nežily
na pracovním pohovoru se mě ptali
jaké mám koníčky
řekl jsem
že mi na koníčky nezbývá čas
neboť se musím potýkat s osly
co mi kladou hloupé otázky
nevzali mě
to se ví
Brrrr....to jsou sny:)).
Mě se zdál nedávno úplně praštěný sen
vyprávěla jsem ho klientce.
Jela jsem vlakem s kapelou Kiss :D
a pak jsem byla v nějaké vile ve španělském stylu..měla točité schodiště s kovovým ozdobným zábradlím, v každém patře výklenek se soškou Madonky.
..krása..ale souvislosti mi unikají..
na konci snu přišel do toho domu Babiš v nějakém vzvorovaném svetru a asi to byl kamarád těch majitelů domu, tak jsem se musela přetvařovat..on se furt usmíval a sen mi zkazil.:D.
No vidíš milý Kvaji..taky to nedopadlo..ale aspoň tan nebyli mrtvoly.
Ať se ti daří a krásné dny i sny TI přeji.
Dlouho jsem TI pod dílka nepsala..za což se omlouvám. ;) M.
04.06.2023 10:38:54 | jenommarie
Kissáci a Babiš ve vile ve španělském stylu - tak to je hodně divoké. Zkus z toho něco vytěžit. Děkuji za komentář.
04.06.2023 17:27:59 | kvaj
No to nevím, sama si říkám, co ta hlava v noci nevysmyslí.:))
Také TI moc děkuji a měj se pěkně Kvaji.
04.06.2023 22:53:46 | jenommarie
První část je dobře rozehraná, druhá ji doplňuje spíš divně, závěr klišé.
02.06.2023 13:39:35 | tall&curly
Díky. Avšak klišé? Odkud něco takového znáš?
04.06.2023 10:30:26 | kvaj