Kytka od Danušky
Už skoro rok se naháníme, drahá.
Konečně spolu a chvíle nám přála.
Tady máš kytku ze zahrádky
a já si jí vzala.
V dojetí jsem se usmála.
Po rameni mě pohladila
a já se uklidnila.
Duše spolu v klidu.
Kytka voní barevná.
S láskou utržená.
Uvnitř hladí
tóninou nevšední.
Blaho svitu
v šeru dní.
Danuško, děkuji za ní.
Přečteno 101x
Tipy 19
Poslední tipující: Stanislav32, Fialový metal, Misha, šerý, Kan, Marten, Ondra, jort1, Psavec, kozorožka, ...
Komentáře (2)
Komentujících (2)